Onze kerntalen

De medewerkers van Cross Border Translation werken nauw samen vanuit verschillende locaties over de hele wereld. Hierdoor is onze in-house expertise zeer divers, zowel op cultureel als op taalkundig gebied. Door optimaal gebruik te maken van de vakkennis van het CBTeam, hebben we dankzij onze verschillende vestigingen ook toegang tot een uitgebreid netwerk van lokale vertaaldeskundigen. Dit maakt het voor ons mogelijk om eenvoudig native vertalers en proeflezers  rechtstreeks aan te werven. Het resultaat: onze klanten krijgen de best mogelijke vertalingen tegen de best mogelijke prijs!

 

Chinees

De vraag naar vertalingen van en naar het Chinees neemt razendsnel toe. Daarom zijn wij bij CBT blij de juiste vertaalexperts in huis te hebben om aan deze vraag tegemoet te komen.

Spaans

Wij hebben verschillende native Spaanse taalexperts in het CBTeam, een vestiging in Buenos Aires en een sterk netwerk van proeflezers in Spanje en Latijns-Amerika. Als u een Spaanse vertaling nodig heeft in Europa of Latijns-Amerika kunt u er dus zeker van zijn dat die bij ons in goede handen is.

Vietnamees

De eerste Aziatische taal die deel uitmaakt van onze kerntalen. Dankzij de achtergrond en werklocatie van verschillende medewerkers van ons CBTeam zijn wij echte specialisten als het op Vietnamese vertalingen aankomt.

Portuguees

De in-house native Portugese vertalers van het CBTeam werken nauw samen met proeflezers  in Portugal, Brazilië en andere landen. Kortom, ongeacht de taalvariant bieden wij de best mogelijke vertaling van en naar het Portugees tegen de best mogelijke prijs.

Nederlands

Nederlands, één van de de moedertalen van onze oprichter Joel van Valkenhoef, is de taal waar het allemaal mee begon. Cross Border Translation heeft ruim 20 jaar ervaring met het vertalen van en naar het Nederlands, en heeft in de loop der jaren een netwerk van hooggekwalificeerde Nederlandse vertalers en proeflezers opgebouwd.

Engels

Engels is de tweede moedertaal van onze meertalige, Nederlands-Amerikaanse oprichter, Joel van Valkenhoef. Wanneer u ons dus uitnodigt voor een vertaling van of naar het Engels, kunt u er dus zeker van zijn dat wij de hoogste kwaliteit leveren tegen aantrekkelijke tarieven.

Algemeen/Nederland:

 

Oude Amersfoortseweg 96

1212 AH Hilversum

info@crossbordertranslation.nl 

Tel: +31 85 301 2169

       +31 85 009 0385

Argentinië:

Tel: +54 911 34705 408

Vietnam:

Tel: +84 934 349 180

© 2021 Cross Border Translation